Totes les nostres marques amb qualitat garantida

 

 
 
VICENTIN

Un meló de tot l’any o un meló d’Alger VICENTÍN són considerats per molts com la màxima expressió de la qualitat. Un prestigi aconseguit després de molts anys de collir fruites exquisides obtingudes a les millors plantacions d’arreu del món. Es poden trobar melons i síndries VICENTÍN a les millors fruiteries, així com a El Corte Inglés, i el seu prestigi és tan gran que ens arriben missatges de tot l’estat sol·licitant informació, realitzant consultes i inclús enviant receptes amb les quals triomfar a les nostres taules.

 

 

PERIS

PERIS DOLCE MELÓ I SÍNDRIA suposa una revolució d’imatge tendència per a consumidors que sol·liciten un preu més ajustat propi de fruits de qualitat primera, tan exquisits i perfumats com els grans, però amb un calibre lleugerament inferior. Aquests formats mantenen un creixement de vendes molt important i s’ajusten a les necessitats comercials dels professionals de la distribució i el comerç minorista. 
 
Aquesta denominació prové d’una època on es reconeixia a la fruita com els Peris de València, especialment entre els professionals dels mercats de proveïments d’Espanya.

PRODUCTES