La Qualitat, un objetiu constant

 

Més de 50 anys liderant la Qualitat

Vicente Peris és una de les empreses líders en distribució de fruites i verdures amb un major reconeixement i prestigi dins del mercat espanyol. La nostra acurada selecció és apreciada tant per reconeguts xefs de cuina com en totes les llars on es disfruta del sabor autèntic. Tant Vicent Peris com els seus descendents han sigut i són coneixedors com pocs del cultiu i de la selecció de les millors fruites i hortalisses. Basem la nostra filosofia a oferir la màxima qualitat a cadascun dels nostres clients, oferint els millors i més frescos productes del mercat.
 
Entenem com un deure la col·laboració en la difusió d’hàbits saludables entre els nostres consumidors i la població en general. En els anys que hem compartit amb les llars espanyoles hem procurat adaptar els nostres productes a les necessitats i gustos d’una societat en contínua evolució. Escoltar els consumidors, conéixer els seus desitjos i respondre a les seues expectatives de forma ràpida i eficaç constitueix un dels nostres principals compromisos.
 

 

Un poc d’història

En temps relativament propers, quan les fruites i hortalisses van substituir el conreu de la vinya, un dels fruits que millor es va adequar a aquestes terres, donant a Cuiper gran renom, va ser el meló. La proximitat a la mar impregna la terra del salnitre marí i fa que el meló adquirisca el seu sabor. Els millors comerciants de València venien a comprar ací. Aquesta activitat va despertar en un fill de Cuiper un interés tan gran que també va voler ser comerciant. Ramon Peris i Orts mostrà un extraordinari instint comercial que li va fer veure la importància, per reconquerir mercats, de la serietat de la paraula i la qualitat del producte oferit. Dues virtuts que sempre va aplicar a la seua activitat comercial fins adquirir un reconegut i acreditat prestigi.
 

 

Els començaments

La guerra civil no solament va produir una gran convulsió en tot l’estat sinó també en la vida de les persones. En 1944, quan ja les coses semblaven, molt lentament, voler normalitzar-se, l’amo d’una important parada del mercat de Barcelona, Joaquim Crumols, es va posar en contacte amb Ramon Peris instant-li que tornara novament al comerç del meló, de tan rememorada fama, però ell li va proposar al seu germà Vicent Peris prendre les regnes del negoci. Van començar a treballar acreditant una selecta marca de meló denominada 18 QUILATES.
 

 

En l’actualitat

És cap a 1980 quan prenen les regnes del negoci, de forma exclusiva, els fills de Vicent Peris, els qui van donar una envergadura tan gran a l’empresa que aconseguiren convertir-se en els més importants comerciants d’Espanya en aquest gènere del meló. Fidels sempre al mateix estil d’exigència i selecció, van promocionar altres marques de qualitat com VICENTÍN, ORO DE CUIPER i PERIS, que prompte van alcançar una excel·lent acceptació als mercats de les principals ciutats espanyoles i que avui atresoren la màxima distinció.

volver