Totes les nostres marques amb qualitat garantida

 

 
 
VICENTIN

Un meló de tot l’any o un meló d’Alger VICENTÍN són considerats per molts com la màxima expressió de la qualitat. Un prestigi aconseguit després de molts anys de collir fruites exquisides obtingudes a les millors plantacions d’arreu del món. Es poden trobar melons i síndries VICENTÍN a les millors fruiteries, així com a El Corte Inglés, i el seu prestigi és tan gran que ens arriben missatges de tot l’estat sol·licitant informació, realitzant consultes i inclús enviant receptes amb les quals triomfar a les nostres taules.

 

 

PERIS

PERIS DOLCE MELÓ I SÍNDRIA suposa una revolució d’imatge tendència per a consumidors que sol·liciten un preu més ajustat propi de fruits de qualitat primera, tan exquisits i perfumats com els grans, però amb un calibre lleugerament inferior. Aquests formats mantenen un creixement de vendes molt important i s’ajusten a les necessitats comercials dels professionals de la distribució i el comerç minorista. 
 
Aquesta denominació prové d’una època on es reconeixia a la fruita com els Peris de València, especialment entre els professionals dels mercats de proveïments d’Espanya.

PRODUCTES

18 QUILATES

En el seu origen, la comparació entre l’interior dolç i daurat del meló i el metall més apreciat de la nostra cultura, va ser un valor diferencial molt popular. L’experiència, la satisfacció provocada per un “18 Quilates” es situa en la memòria, allà on els records valen el seu pes en or. No és possible fer comparacions amb altres melons, perquè tal com sabem a hores d’ara, les coses úniques tenen una personalitat a prova de modes, xafarderies i oblits.

www.18quilates.es